Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skor
Emre Özyanık, yorumu

GELENEK BOZULMAZ

Avrupa Kupasını Almanya ile birlikte en fazla kazanan takım olma kimliğini taşıyan İspanya, turnuvaya ülkemizin de yer aldığı eleme grubundan 2. sırada çıkarak katılma hakkı elde etmiş Hırvatistan ile karşılaşıyor. 

Her iki takımında kadro kalitesi son derece iyi. İki ülkenin kendi aralarında oynadıkları maçlara bakıldığında son oynanan Uluslar ligi mücadelesi dışında son 3 maçta beş gol ve üzeri bir sonuç çıktı. İspanya ve Hırvatistan arasında oynanan maçlar hem gol hem de seyir zevki açısından son derece iyi seviyede olduğunu söylemeliyiz. 

İspanya'nın bu turnuvada da Almanya, Fransa ve İngiltere ile birlikte favorisi olarak görüldüğünü biliyoruz. Genç ve dinamik bir jenerasyonu yakaladılar ve bunu başarılarla taçlandırmak istiyorlar. Yaşı çok genç olmasına rağmen üst seviye lig ve takımlar da oynayan oyuncu grubuna sahipler. Hırvatistan ise daha oyuncu grubu olarak daha tecrübeli futbolcu grubundan oluşuyor. 

İki takımın alışıldık geleneğine uygun olarak bu maçtan 2.5 gol üstü bir sonuç ve karşılıklı gol bekliyorum. İlk yarı ev sahibi 0.5 gol üstünü de ideal tercihler ve alternatif kuponlarımıza ekleyebiliriz. 

1