Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
İsviçreİsviçre
BMMMM
29.06.2024 Maç Sonu
2 - 0
İtalyaİtalya
GBGGM
, yorumu

SÜRPRİZCİ MORTON

Inverness ligin sürpriz lideri olarak şampiyonluğa adım adım yaklaşıyor. Geçen hafta nefesleri kesen mücadelede kendi evinde lider, Rovers karşısında öldü öldü dirildi ve maçı 4-3 kazanmayı bildi.

Aynı heyecanın yaşandığı bir başka maçta ise Morton kendi evinde ağırladığı Queen ile tam bir gol düellosu yaşadı ve maç bu sefer 3-3 sona erdi. Sanki şampiyonların mücadelesini andıran karşılaşma çok zevkli geçti ancak Queen için artık iş mucizelere kaldı.

Şimdi Morton bu sefer lideri ağırlıyor. Inverness daha güçlü bir ekip ancak Morton'un bu sürprizleri artık alışık olduğumuz bir görüntü olmaya başladı. Bundan dolayı bu maça temkinli oynamanızı tavsiye ediyorum. Oranı düşük de olsa 02 tercih etmenizi tavsiye ederim. Oley.com'dan bu maçı oynayabilirsiniz.

1
Sinan Bayram, yorumu

AZ GOL

Avrupa Şampiyonası Son 16 mücadelesinde İsviçre ile İtalya karşı karşıya gelecekler. Eşleşmelere baktığımızda en denk maçlardan birisi olarak bu karşılaşmayı gösterebiliriz. Elbette İtalya isim olarak çok büyük ve son şampiyon ama kadro olarak son yıllardaki en zayıf takımlarından birisi ile buraya geldiler. İsviçre ise grup aşamasında gayet iyi ve diri gözüktü. Bence bu turda da Spaletti ve öğrencilerini ciddi şekilde zorlayacaklardır. Az gollü bir karşılaşma bekliyorum. 2,5 alt seçimine yönelebiliriz.

1