Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Keane: 'Pozitif şeyler çıkartabiliriz'

Keane: "Pozitif şeyler çıkartabiliriz"

Hazırlık karşılaşmasında Brezilya'ya 2-0 mağlup olan İrlanda'da kaptan Robbie Keane maç sonrası yaptığı açıklamda Brezilya mağlubiyetinden bir şeyler öğrenebileceklerini söyledi.

Maçın ardından İrlanda kanalı RTE'ye açıklamalarda bulunan Keane, "İlk yarıda oyunu kontrol eden ve iyi olan takım bizdik. İki yarıda da değişik olan bir maçtı. İkinci yarıda iyi olan taraf onlardı. İlk yarıdan birçok pozitif şey çıkartabiliriz."

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
"İkinci yarıda sergilediğimiz performanstan dolayı hayal kırıklığına uğradık. Açıkçası ikinci yarı iyi değildi. Düşüş yaşadık ve onların topla oynamalarına izin verdik. Bu tip takımlar karşısında oyundan düşerseniz, size bunu yapabilirler."

"Brezilya'nın üst sınıf oyunculara sahip olduğu açık. İnşallah bu yaşadığımız tecrübeyi diğer iki maçta da kullanabiliriz. Her maça kazanmak için çıkarsınız. DÜnya Kupası Şampiyonu yada başka birisi ile oynamanız önemli değil. Önemli olan maç kazanarak kendinize güven getirmeniz. Brezilya'ya ve böyle oyunculara karşı oynamak güzel ama kaybederseniz bu hiçbir şey demek" şeklinde konuştu.

Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön