KARŞILIKLI GOLLER
Tahmini zor maçlardan biri... Bellinzona geçen sezon play-out ile ligde kalmış bir takım, son maçlarda biraz kıpırdasa da bana güven veren bir takım değil. St.Gallen ise bu sezon çok kötü bir görüntü çiziyor, ligde sonuncu sırada. Ancak bu tür maçlarda patlama yapma potansiyeline de sahip.
St.Gallen'de Hämmerli(D, 5 maç) ve Lang(D, 9 maç 1 gol) cezalı. Ayrıca Abegglen(F, 8 maç 1 gol 2 asist) sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.
"Kim kazanır" bahsinde Bellinzona biraz ağır bassa da ben güvenemiyorum. Gol sayısına yönelmekte fayda var. Bellinzona'nın gol yemediği maç sayısı sadece 1, ve 10 maçın 6'sı ÜST sonuçlandı. St. Gallen ise ligin 22 golle en fazla gol yiyen takımı konumunda. Ve 10 maçın 8'i ÜST bitti. Yeşil-beyazlı ekibin son sıradan kurtulması için dişine göre rakiplere karşı 3 pua alması şart. Bu nedenle açık oynayıp galip gelmek için çabalayacaklar. Bellinzona da evinde bu sezon sadece 1 kez mağlup oldu. Zevkli mücadelede en az 3 golün çıkması muhtemeldir. ÜST seçeneği kuponlarda yer alabilir.