Geri
İleri
Lincoln Almanya'da ortaya çıktı!
SPORX DIŞ HABERLER - Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen ve son olarak Bahia'dan ayrıldıktan sonra bir kulüple anlaşmayan CassioLincoln, Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden RB Leipzig'in antrenmanında ortaya çıktı.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Atınç Nukan'ın da formasını giydiği RB Leipzig idmanında görülen Lincoln, Alman basınına konuyla ilgili açıklama yaparken, ''Sadece bir haftalığına buradayım. Ralf Rangnick benim için baba gibi, çok iyi bir insan ve çok iyi bir hoca'' ifadelerini kullandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Lincoln gelecekte bir teknik direktör ya da menajer olmak istediğini ve bir şeyler öğrenmek için burada olduğunu söylerken ''Bu bir çeşit işbirliği. Teknik direktör ya da oyuncu menajeri olmak istiyorum. Öğrenmek istediğim birçok şey var. Bunu Leipzig'de yapabilirim'' şeklinde konuştu.
Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Galatasaray

