Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skor
, yorumu

GOLLER ÜST ÜSTE

Sociedad 1 puan aldığı takdirde üst lige çıkmayı garantileyecek. Bu da onlar için büyük avantaj tabi. Celta Vigo ise 1 puan aldığı takdirde ligde kalmayı garantileyecek. Beraberlik 2 takımı üzmez gibi duruyor aslında ama Sociedad lider çıkmak istiyor. O yüzden de bu maçı kazanmak için sahaya çıkacaklar.

Evinde oynadığı maçlar da gol sıkıntısı yasamayan Sociedad takımı bu maçta da gol ve goller bulacaktır. Maçın üst olması büyük olasılık gibi duruyor.

1
Sinan Bayram, yorumu

KAZANACAĞIZ

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Lugano ile karşı karşıya gelecek. Özellikle Jose Mourinho transferi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Sarı Lacivertliler ilk resmi maçını İsviçre'de oynayacak. Geçen sezonu çok iyi geçiren kadronun üzerine çok az ama etkili transferler yapan Fenerbahçe takımı bu maçta geçen sezonki oyuncuları ile mücadele edecek. Lugano'yu geçen seneki Beşiktaş maçlarından az da olsa tanıyoruz. Ben bize rakip olabileceklerini sanmıyorum. Mourinho ve öğrencileri kazanarak yollarına devam edeceklerdir. 2 seçimine yönelebiliriz

1