Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar
Emre Özyanık, yorumu

VAR MAÇI

Meksika turnuvalarda bol pozisyona giren, cesaretli bir oyun sergileyen, hasılı kendi oyununu oynamaya çalışan bir takım. Kendi kıtalarının liglerinde top koşturan oyuncu grubundan oluşuyorlar ve bu liglerin iyi seviyeli oyuncuları. Bu maçta ürkek bir oyun oynamayacak kadar olgun bir takım olduklarını söylemeliyim.

Polonya Dünya kupası elemelerinde grubu 2. bitirerek Play Off'lara kalmış ve burada İsveç gibi önemli bir ülkeye karşı aldığı galibiyetin neticesinde Dünya kupasına katılma hakkı kazanmıştı. Avrupa liglerinin önemli seviye takımlarında oynayan oyuncu grubuna sahipler. Denge takımı olduklarını da ifade etmeliyim. Yani takım halinde iyi bir defans hattı oluşturmak adına da gayret gösteriyorlar. Fakat genel anlamda bu gayretlerinin sonuçsuz kaldığına şahitlik ettik. 

Her iki takımında atak yollarında etkili bir oyunu olacaktır. Grupta Arjantin gibi önemli bir takımın favori olduğunu düşünecek olursak gruptan çıkacak ikinci takımı bu maç belirler. Bu anlamda galibiyeti isteyen ve kovalayacak olan iki takımın mücadelesinde fileler karşılıklı sallanır. 

1