Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Mircea Lucescu Galatasaray antrenmanında

Mircea Lucescu Galatasaray antrenmanında

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 2. haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktörümüz Igor Tudor yönetiminde yapılan idmanın ilk bölümünde ısınma hareketleriyle yapıldı.

Isınma hareketlerinin ardından Kayserispor maçına ilk 11'de başlayan oyuncular rejenerasyon çalışması ile idmanı noktalarken diğer oyuncular, dar alanda pas ve top kapma çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Ardından 70 metrede interval koşu yapan takımımız, iki grup h,linde topa sahip olma çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra 40 metrede interval koşu yapılırken son bölümdeki dar alanda çift kale maçla antrenman tamamlandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Antrenman öncesi, bugün 23 yaşına giren Koray Günter'in doğum günü kutlandı.

Türkiye A Milli Takım Direktörü Mircea Lucescu, yardımcısı Tayfur Havutçu ile birlikte antrenmanımızı ziyaret ederken teknik direktörümüz Igor Tudor ile de görüştü.

Galatasaray Futbol Takımı, Osmanlıspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam saat 19.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.



Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön