Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Sporx'e ücretsiz abone ol, ilk bilen sen ol!

Morata, İspanya'da ilk sırada!

|| Son güncelleme
Galatasaray'ın devre arasında Milan'dan kadrosuna kattığı Alvaro Morata, ülkesi İspanya'da gündem oldu.

Morata, ülkesi İspanya'nın UEFA Uluslar Ligi'nde Hollanda ile oynayacağı maçların kadrosunda yer aldı.

GOL VE ASİST YAPTI

İspanyol basınından AS, Morata'nın şubat ayının sonunda yaşadığı sakatlığı tamamen atlattığını ve milli takıma formda geldiğini duyurdu. AS'taki haberde Morata'nın milli takım arası öncesi oynanan son maçta Antalyaspor karşısında gol attığı ve Victor Osimhen'e bir asist yaptığı hatırlatıldı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
KAPTAN VE BİRİNCİ SANTRFOR

Morata'nın, İspanya Milli Takımı'nın mevcut teknik direktörü Luis de la Fuenta ile en çok süre bulan isim olduğu ve 32 yaşındaki futbolcunun Hollanda maçlarında da takımın kaptanı ve ilk santrforu olacağı aktarıldı.

İspanya, UEFA Uluslar Ligi'nde 20 Mart Perşembe günü Hollanda deplasmanına konuk olacak. İspanyollar, rövanşta ise 23 Mart Pazar günü Hollanda'yı sahasında ağırlayacak.

GALATASARAY PERFORMANSI

Galatasaray forması altında 6 maçta süre bulan Alvaro Morata, 3 gol attı ve 1 asist yaptı.





EFSANE GERİ DÖNDÜ! EK 1 MİLYON TL! Bu fırsatı kaçırmayın! <<<<<
Haber; Sporx.com dış haberler, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön