Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

"Moratti, F.Bahçeli yöneticileri reddetti"

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Fenerbahçe'li yetkililerin eski futbolcuları Pierre van Hooijdonk'la birlikte İtalya'ya gidip İnter Kulüp Başkanı Moratti ile görüşmek ve Sneijder transferini bozmak istediklerini söyledi.

Radyospor'da katıldığı yayında konuşan Aktar, centilmenliğin karşılıklı olması gerektiğini ve tek yönlü olduğunda bir anlamı olmadığını dile getirdi.

Aziz Yıldırım'ın yaptığı 'manipülasyon' yorumlarına da cevap veren İrfan Aktar, "Bunlar hoş şeyler değil. SPK Galatasaray'ın sermaye arttırımı için uygun olduğunu görmüş ve kararını buna göre vermiştir. Rakipler bundan rahatsız olmamalı. Centilmenlik tek taraflı olduğunda bir anlam ifade etmiyor. Centilmenlik karşıklı olmalıdır." ifadelerini kullandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
MORATTI RANDEVU BİLE VERMEDİ

Aktar, Fenerbahçeli yetkililerin Sneijder transferini bozmak istediğini belirterek, "Fenerbahçe Kulübü'nün yetkilileri Hooijdonk'la birlikte uçağa binip İtalya'ya giderek burada Moratti ile görüşmek istediler. Araştırabilirsiniz bunu. Moratti çok düzgün bir adam. Fenerli yöneticileri reddederek G.Saray'la mutabakata vardığını belirtmiş." dedi.

SNEIJDER'İN GSTV'DEKİ İLK RÖPORTAJI - İZLEYİN -



Haber; Radyospor
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön