Geri
İleri
Muslera, Hamzaoğlu'nu uyardı! Sonra değişti...
|| Son güncelleme
Galatasaray, Akhisar deplasmanında maça istediği gibi başlamadı. Kalesinden durumu tespit eden Muslera, önce işaretlerle Bruma'yı uyardı. 13. dakikada oyunun durmasını fırsat bilip kenara geldi. Tercüman Mert Çetin'e kanatların işlemediğini anlattı. Hamza Hamzaoğlu bu uyarıyı dinleyip Bruma ve Yasin'in kanatlarını değiştirdi. Muslera maçtan sonra şunları söyledi: "Amacım takıma yardımcı olmak. Bu bir kurtarışla ya da konuşarak olabilir. Bu yolda çok önemli 5 finalimiz var."
Hamzaoğlu'nu bir istek de Sneijder'den geldi. Son bölümde Telles'in tarafından baskı yenmeye başlayınca Sneijder kenara gelip "Hocam Olcan'ı sol beke, Telles'i sol öne çek" isteğinde bulundu. Telles sakatlanıp yerini Yekta'ya bırakırken Sneijder'in istediği gibi Olcan maçı sol bekte tamamladı.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
BİR İSTEK DE SNEİJDER'DENHamzaoğlu'nu bir istek de Sneijder'den geldi. Son bölümde Telles'in tarafından baskı yenmeye başlayınca Sneijder kenara gelip "Hocam Olcan'ı sol beke, Telles'i sol öne çek" isteğinde bulundu. Telles sakatlanıp yerini Yekta'ya bırakırken Sneijder'in istediği gibi Olcan maçı sol bekte tamamladı.
Haber; Sabah
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Galatasaray


