Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Nzonzi'den Konyaspor maçına özel hazırlık
Google News

Nzonzi'den Konyaspor maçına özel hazırlık

Galatasaray'da 2 günlük iznin ardından Konyaspor karşılaşmasının hazırlıkları başlıyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Denizlispor maçındaki yenilgi ve sergilenen futbol nedeniyle teknik kadronun bazı uyarılar yapacağı bildirildi. Teknik direktör Fatih Terim'in yeni transfer Nzonzi'yi bir an önce takıma monte etmek etmek istediği, bu nedenle Fransız futbolcunun özel olarak hazırlanacağı bildirildi.

Öte yandan Galatasaray, Nzonzi için hala lisans çıkartamadı. Yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle Nzonzi'nin lisans çıkartabilmesi için öncelikle Ozornwafor veya Mitroglou'nun gönderilmesi gerekecek.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
MITROGLOU İKİNCİ PLANA DÜŞTÜ

Cim-Bom'un yabancı kontenjanı nedeniyle elden çıkarmak istediği Kostas Mitroglou'na İtalya'dan Lecce'nin talip olduğu iddia edilmişti. Ancak Tuttosport'un haberine göre Lecce, Yunan oyuncu konusunda geri adım attı. İtalyan ekibinin Paris Saint Germain'de görev yapan Choupo Moting'i ilk sıraya aldığı ve Mitroglou'nun öncelikli olmadığını yazdı.

Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön