Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Okan Buruk kaldı, 18 teknik direktör gitti!

SPORX AI BAKIŞI
Açık
Havası yerinde olan Galatasaray'ın zirve mücadelesi verdiği takımlarda teknik adamların biri gitti, biri geldi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Temmuz 2022'de Domenec Torrent'in ayrılışıyla koltuğa oturan Okan Buruk, 4 sezonda kazandığı 4 şampiyonlukla istikrar yakalarken ezeli rakipler adeta öğütme makinesine dönüşerek geçiciler hariç 18 kez teknik direktör değişikliği yaptı.

İsmail Kartal'ın vedasının ardından 53 yaşındaki Okan Buruk, görev süresi boyunca Fenerbahçe'de Jorge Jesus, İsmail Kartal (2 kez), Jose Mourinho ve Domenico Tedesco'nun vedasına tanıklık etti.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Beşiktaş'ta da tam 8 çalıştırıcının gidişi yaşandı. Valerien İsmael, Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay, Fernando Santos, Giovanni Van Bronckhorst, Ole Gunnar Solskjaer ve Sergen Yalçın ayrıldı.

Trabzonspor'da ise durum değişmedi. Abdullah Avcı (2 kez) ile başlayan kıyım; Nenad Bjelica, Şenol Güneş ve Fatih Tekke şeklinde devam etti.

KARTAL VE AVCI 2'ŞER KEZ AYRILDI

Bu süreçte Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile Trabzonspor'da Abdullah Avcı ikişer kez görev aldı.

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTU

Herkesi gönderen Okan Buruk, Galatasaray'da başarıdan başarıya koştu. 4 Süper Lig'in yanı sıra 1 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa kaldırdı.  

Haber; Sabah, Fotoğraf; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön