Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skorlar
Emre Özyanık, yorumu

BERABERLİK DENENİR

Arjantin son maçında Meksika karşısında 2-0 galip gelmiş olsa da ilk maçında Suudi Arabistan karşısında aldığı süpriz mağlubiyetin bir nevi zorluğunu yaşayacak. C grubunda lider Polonya 4 puanda . Hemen ardında ki iki takım üçer puanı paylaşıyor. ( Arjantin ve Suudi Arabistan ) . Grubun son sırasında yer alan takım ise 1 puan ile Meksika. Grupta her takımın şansı olduğunu söylemek mümkün. 

Beklentiler üzerinden değerlendirme yapıldığında beraberlik Polonya'ya yarar fakat liderlik elinden gidebilir. Arjantin'in galip gelmesi, Suudi Arabistan'ın da Meksika karşısında alacağı zafer ise Polonya'yı turnuvadan saf dışı bırakır. 

Polonya oynadığı iki maçta henüz gol yemedi. Son derece katı bir defans hattına sahipler. Arjantin ise Messi ile sonuca ulaşıyor. Oyun kurgusu daha çok kanatlar üzerinden atak oyunu olarak planlanmış duruyor. Merkezden çok az geliyorlar. Bu maçta da kanatlardan içeri doğru kat etmeyi deneyeceklerdir. Merkezden Polonya'yı geçmek zor olur. 

En azından ilk yarıda strateji savaşı şeklinde geçecek bir müsabaka bekliyorum. Sessiz bir ilk yarı bizleri bekliyor düşüncesindeyim. 

1