Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
PortekizPortekiz
BGGGM
05.07.2024 Maç Sonu
3 - 5
FransaFransa
GGGMM
, yorumu

TOLUCA KAYBETMEZ

Grubunda orta sıralarda bulunan Pachuca sahasında açık bir futbol ortaya koyuyor. Gol yollarında etkili oldukları söylenemez. İç sahada son 5 maçta 4 yenilgi aldılar. Çok zor durumdalar. Bu çöküşlerinin devam edeceğini düşünüyorum. Bu maçtan puan alabilecek güce sahip olsalarda ne kadar sahaya yansıtacaklar orası soru işareti.

Toluca yükselen bir performans sergiliyor. Son maç 5 lig maçını kazanmasını bildiler. Deplasmanlarda son beş maçtır yenilmiyorlar ve son 3 deplasman maçını kazanmasını bildiler. Bu maça da iddialı olarak çıkacaklardır. Rakibin açık futbolunu iyi değerlendirip 3 puana ulaşmak isteyecekler. En azından kaybetmeyeceklerini düşünüyorum. oley.com'dan bahis yapabilirsiniz.

1
Emre Özyanık, yorumu

İKİNCİ YARI GOL

İki takım içinde genel itibariyle beklenen performansı gösteremediklerini söyleyebiliriz. Fransa gruplarda sadece 5 puan toplayabilmiş ve ikinci sırada yer alarak son 16 turuna kalmıştı. Belçika ile oynadıkları maçta ise etkisiz oyununa rağmen rakibinin de aynı oranda yetersiz kalması sebebiyle tek gol bularak çeyrek finale yükseldiler. Daha çok defans hattının başarı gösterdiğini ve atak oyuncularının ise etkisiz kaldığını söyleyebiliriz. 

Portekiz ise milli takımımızın da bulunduğu grubu 6 puan ile lider bitirmiş ve son 16'da Slovenya ile karşılaşmıştı. Penaltılara kadar uzayan maçtan ise galip ayrılmasını bildiler ve Fransa ile eşleştiler. Portekiz'de beklenen formu sergileyemedi ve bu kez Slovenya'dan daha üstün oyuncu grubuna sahip Fransa ile yarı finale ulaşmak adına ciddi bir sınav verecekler. 

Her iki takımında ilk yarıda kontrollü oyun sergileyeceğini düşünüyorum. Defans hattında sert ve risksiz oynayan iki ekipte ilk yarıda son derece temkinli olacaktır. İkinci şansı bulunmayan bu maçta ikinci yarıda oyunun yer yer açılacağını ve geçiş oyunlarının daha sık izleneceği bir hal alacağını düşünüyorum. 

En çok gol ikinci yarıda gelecektir.

1