Geri
İleri
Portekizlilerin gözü korktu!
SPORX AI BAKIŞI
- SPORX DIŞ HABERLER - Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenen Galatasaray'ın galbiyeti, Portekiz basınında da ses getirdi.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz'in Braga ekibi ile aynı grupta olan Galatasaray'ın Umut, Selçuk ve Zayatte (kk) ile bulduğu goller sonucu sahadan 3 puanla ayrıldığı İBB maçını satırlarına taşıyan Portekiz basını, Terim ve öğrencilerinin maç boyunca üstün olduğunu ve vatandaşları Carlos Carvalhal'ın çalıştırdığı İBB'yi rahat yendiğini ifade etti.



--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Galatasaray'ın rakibini "izole" ettiğini yazan Record'un dışında O Jogo ve Abola da maçı satırlarına taşıdığı. Abola'nın maç fotoğrafı olarak Burak Yılmaz'ın Trabzonspor formalı bir görüntüsünü kullanması ile dikkat çekti.


Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Galatasaray

