Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Geri
İleri
Prandelli de konuştu! 'Aysal ile geldim..'
Google News

Prandelli de konuştu! "Aysal ile geldim.."

SPORX AI BAKIŞI
|| Son güncelleme
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, "Galatasaray" denildiğinde aklına başkan Ünal Aysal'ın geldiğini söyledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın öncesinde gazetecilerle kısa süre sohbet eden İtalyan teknik adam, olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan ve başkan adayı olmayacağını açıklayan Aysal hakkındaki soruları yanıtladı.

Ünal Aysal'a önceki görüşmesinde "Bizi bırakma başkan" diyerek, destek veren Prandelli, Aysal'ın sarı-kırmızılı kulübü olumlu yönde değiştirmek için çalıştığını belirterek, "Kendisi, bu kulübü iyi yönden değiştirmek istiyor. Kendisi, bu toplantılarda hak kazanırsa bunu yapabilir. Takımı daha iyiye getirebilmek ve daha rahat hareket edebilmek için böyle bir karar aldı. Ben, onun sayesinde burdayım. Onun için bu projeye bağlı kaldık. Benim için 'Galatasaray' dediğimizde aklıma o geliyor" ifadelerini kullandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Aysal'ın başkan adayı olmama kararından sonra futbolcularıyla görüştüğünü ve dış faktörlerden etkilenmemelerini söylediğini aktaran Prandelli, "Futbolcularıma sadece kendi işimizi iyi bir şekilde yapmamız gerektiğini söyledim. Dışarıdaki bilgilerin bizi ilgilendirmemesi gerekiyor. Kendi oyunumuzla bütün duyguları değiştirebiliriz. Engellerimizin olmaması gerekiyor. Güçlü bir takım, hiçbir zaman dış faktörlerden etkilenmemeli" diye konuştu.

Haber; AA, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön