Geri
İleri
Riekerink'in istediği golcü için dönüm noktası!
SPORX DIŞ HABERLER - Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in forvet için düşündüğü isimler arasında olduğu iddia edilen Güney Koreli Hyun-Jun Suk, Porto'dan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Porto'da beklenen performansı gösterememesine rağmen 2016 Rio Olimpiyatları için Güney Kore Milli Takımı'na seçilen Suk, olimpiyatlar sonrası geleceğinin netleşeceğini söyledi. GÜney Koreli golcü oyuncu Portekiz basınına konuşurken, ''Milli takıma çağırıldığım için çok mutluyum. Olimpiyatlar benim ilk büyük turnuvam olacak ve umarım iyi işler çıkartırım. Eğer iyi oynayıp kendinizi gösterirseniz büyük kulüpler de size teklif yapar. Bu nedenle olimpiyatlar kariyerimin dönüm noktası olacak'' ifadelerini kullandı.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
2020 yılına kadar Porto ile sözleşmesi bulunan Suk, geçtiğimiz sezon Portekiz Premier Ligi'nde 10 gole imza atmayı başardı. Golcü oyuncu ile Galatasaray'ın yanı sıra Steaua Bükreş de ilgileniyor.Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Galatasaray


