Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri

Rodrigues, Comolli'ye söz verdi; "Şampiyon yapacağız"

|| Son güncelleme
Galatasaray'dan 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında gittiği Suudi Arabistan'ın Al-Ittihad takımında aradığı ortamı bulamayan Garry Rodrigues çıkış yaptığı Süper Lig'e dönmek için büyük bir fedakarlığı da göze aldı.

Fenerbahçe tercihi sebebiyle Galatasaraylı taraftarları kızdıracağının farkında olduğunu söyleyen Rodrigues "Ancak ben kulaklarımı tıkayıp sadece futbola odaklanacağım. Hep birlikte başarılı olup Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız" dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Yeşil Burun Adaları Millî Takımı'nın da formasını giyen Rodrigues kariyerinin zirvesine Süper Lig'de çıktı. 28 yaşındaki futbolcu, 2017-18 sezonunda Galatasaray formasıyla şampiyonluk yaşarken 33 maçta 9 gol, 10 asistle yıldızlaşmıştı. Rodrigues asist/şut pası istatistiklerinde Edin Visca'nın ardından ligde ikinci olmuştu. Ersun Yanal'ın da kadroda görmeyi çok istediği oyuncu sağlık kontrolünden geçip sözleşme imzalayacak. Rodrigues, İstanbul'da takıma katılacak.

Gary Rodrigues, Fenerbahçe'yi tercih etmesiyle sarı-kırmızılı taraftarları kızdırdı. Sosyal medya hesabından topa tutulan yıldız oyuncunun Instafgram hesabı Galatasaray taraftarının yoğun şikâyetleri sonrasında kapatıldı.

 

Haber; Türkiye
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön