Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
'Türkiye Kupası'nda final oynamak istiyoruz'

"Türkiye Kupası'nda final oynamak istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamak istediklerini söyledi.

Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5. maçında Kayserispor ile karşılaşacaklarını anımsattı.

Şu ana kadar kupada 4 maçta 3 galibiyet, 1 de beraberlik elde ettiklerini belirten Baydar, "Grupta 10 puanla lideriz. Kayserispor maçından alacağımız galibiyetle grubu lider tamamlayacağız. Bir üst turda daha dişimize göre bir rakiple eşleşmek istiyoruz. İnşallah Ziraat Türkiye Kupası'nda yolun sonu final olur" dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Baydar, ligin 18. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yendiklerini hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Bizimle oynayana kadar rakibimiz sahasında maç kaybetmemişti. Biz de bunun bilincinde müsabakaya gittik. İlk yarı attığımız 2 golle maçı kazanmasını bildik. Çok mutluyuz. Puanımızı 29'a çıkardık. 50 puan hedefimizde çok önemli bir adım daha attık. İnşallah bu maçı ligde, evimizde oynayacağımız maçlarla da taçlandırırız. Üst sıralarda yer edinen bir Konyaspor her zaman hayalimiz."

Kupada 4. maçında İnegölspor'u 2-0 yenen Konya ekibi, G Grubu'nda 10 puanla lider durumda bulunuyor. 


 
 


Haber; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön