Geri
İleri
Ujfalusi'den Atletico'ya ziyaret
SPORX DIŞ HABERLER - Sakatlıktan başı kurtulmayan Galatasaray'ın Çek stoperi Tomas Ujfalusi, eski takımı Atletico Madrid'i ziyaret etti. Takımın iyi oynadığını dile getiren deneyimli stoper, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Kendi zamanındaki Atletico ile şimdiki arasında fark olup olmadığı sorusunu yanıtlayan Ujfalusi, "Bunu kıyaslamak imkansız. Takım ve antrenör farklı. En önemli şey Atletico'nun iyi oynaması ve kulüp için iyi bir imaj sergiliyor olması" dedi.
Ujfalusi bir gün dönüp Atletico taraftarına veda etmeyi ümit ettiğini dile getirerek, "Geçen sezon bir şampiyonluk kazandım ve artık futbolu bırakabilirim" diyerek espiri yaptı.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
İstanbul'a gitmeden önce eski arkadaşlarını görmek için bu ziyareti gerçekleştirdiğini dile getiren deneyimli savunmacı, "Hâlâ benim dönemimde forma giyen futbolcular var. Onları görmek ve hatırlarını sormak için buradayım." diye konuştu.Ujfalusi bir gün dönüp Atletico taraftarına veda etmeyi ümit ettiğini dile getirerek, "Geçen sezon bir şampiyonluk kazandım ve artık futbolu bırakabilirim" diyerek espiri yaptı.
Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Galatasaray


