Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Victor Osimhen hız kesmedi!
Google News

Victor Osimhen hız kesmedi!

SPORX AI BAKIŞI
Açık
Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen, Kasımpaşa maçıyla birlikte formasına kavuştu. 4 Eylül'de oynanan Başakşehir mücadelesinin 33'üncü dakikasında sakatlanan, Kocaelispor ve Trabzonspor karşılaşmalarında forma giyemeyen Nijeryalı oyuncu, Cuma akşamı oynanan maçın 77'nci dakikasında oyuna girdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Sarı kırmızılıların süper starı, sahaya ayak basar basmaz da farkını ortaya koydu.

13 DAKİKAYA BİR ASİST SIĞDIRDI

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Osimhen gol atamasa da Lemina'nın attığı golün pasını vererek, 13 dakikaya bir asist sığdırdı.

Bu sezon Süper Lig'de 5'inci maçına çıkan Victor Osimhen, böylece görev aldığı tüm mücadelelerde skora katkı yapmayı başardı.

ASİST SAYISINI 3'E ÇIKARDI

İlk 4 maçta 6 gol, 2 asistle oynayan Nijeryalı yıldız, asist sayısını 3'e çıkardı.

Yaşadığı sakatlığa rağmen Galatasaray'ın bu sezon en çok skora katkı yapan ismi olan Osimhen, ayrıca sarı-kırmızılı formayla çıktığı son 17 Süper Lig maçında da gole etki etti.

Osimhen, bu karşılaşmalarda 18 kez ağları havalandırırken, 8 defa da arkadaşlarına gol pası verdi ve 26 gole direkt katkı yaptı.



Haber; Sabah, Fotoğraf; Galatasaray.org
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön