VITESSE YETMEZ!
Vitesse ekibini izledim hafta içi erteleme maçında Feyenoord deplasmanında, Rotterdam kentinde! 2-1 kaybettiler. Orta sahada sert oynasalar da, ileri uçta Nilsson dışında iyi oyuncu yok! Dolayısıyla işleri Groningen önünde zor. Tam anlamıyla düz bir ekipler. Geçen hafta sonu kazanacaklar demiştim, ancak bunu derken rakipleri çok zayıftı.
Groningen ise dişli bir ekip. Etkili İskandinav oyuncuları var. Fizik gücü yüksek bir ekip Groningen aynı zamanda. Vitesse son 9 lig maçında sadece evde Willem ekibini 2-1 yendi. İşler youlunda değil. Sorun orta sahadan ileriye top akışında, pozisyon bulmada.
Groningen son maçta deplasmanda Ajax ekibine 3-0 yenildi. Evvelinde 3 hafta ardarda galibiyetler aldılar. Bu deplasmana iddialı geliyorlar. Evsahibinin ilerideki sorunlarıü ve stresi, misafirin şansı olabilir. Groningen yenilmeyecektir. Feyenoord deplasmanındaki Vitesse, umut vermedi bana 3 puan için!
Bu maça 02 tercihini oley.com dan oynayabilirsiniz.