Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Galatasaray maçı oynanmayabilir!

Galatasaray maçı oynanmayabilir!

Galatasaray'ın Sutopu şampiyonlar ligi B Grubu'nda cumartesi günü Partizan ile Belgrad'da oynayacağı maç öncesi ortam gerildi. Sarı kırmızılı ekip normalde, Belgrad'a erken gidip Kızılyıldız Sutopu Takımı'yla birlikte antrenman yapacaktı. Ancak geçtiğimiz cuma akşamı Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız basketbol maçından önce Marko İvkovic adlı Sırp taraftarın bıçaklanarak öldürülmesi işleri değiştirdi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
MAÇ OYNANMAYABİLİR

Şimdi Galatasaray, Partizan'dan 'güvenliğinizi sağlayabiliriz' şeklinde gelecek haberi beklemeye başladı. Partizan'dan olumlu karşılık gelirse sarı kırmızılı ekip, maçtan 1 gün önce yani cuma günü Sırbistan'ın yolunu tutacak. Olumsuz yanıt gelirse, Galatasaray Kulübü sutopu maçını oynamak için Belgrad'a gitmeyecek.

GROBARI GRUBU SIRPLARI MAÇA ÇAĞIRDI

Önceki gün Partizan'ın milliyetçi yönü ile bilinen taraftar grubu Grobari (Mezar Kazıcılar), twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Sırp taraftarları cumartesi oynanacak olan sutopu karşılaşmasına çağırdı.

GALATASARAY'A KARŞI BİRLEŞTİLER

Birbiriyle 'kanlı bıçaklı' düşman olan Grobari ile Kızılyıldız'ın taraftar grubu Delije (Güçlü çocuklar), Marko İvkoviç'in öldürülmesi sonrası ortak tepki koyup aynı safta yer almıştı.

Haber; Hürriyet
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön