Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Emre Özyanık, yorumu

FIRSAT MAÇI

Norveç kötü başlangıç yaptığı grupların son maçında Haziran ayında karşılaştığı Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ni yenerek üç puan ile tanışmıştı. Grupta oynadıkları iki maçta Haaland'dan yoksun çıkmışlardı sahaya. Bu maçta oyuncularında önemli bir eksik olmayacak. ilk iki sırada yer alabilme şansını zorlamak adına bu maçtan mutlak galip gelmeleri gerekiyor. Gürcistan'da oynanan maç 1-1 sonuçlanmıştı.

Fikstür olarak bakıldığında Norveç'e göre bu maçlardan sonra iç saha maç sayısı daha fazla olan Gürcistan'ın zorlu deplasmandan en az bir puan çıkarması gerekiyor. Onlar da ilk iki maçında topladıkları 4 puan ile dikkat çekmiş olsalar da sonrasında çok bir varlık gösteremediler. Son maçlarında evlerinde ağırladıkları İspanya karşısında adeta hezimeti yaşayarak 7-1 mağlup oldular.

Her iki takımında fırsat maçı olarak nitelendireceğimiz bu karşılaşmada gol bahisine yönelmenin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Ev sahibi rakibine nazaran daha derin ve kaliteli kadro yapısına sahip. Evinde oynanacak bu maçta 1.5 gol üzeri bir performans sergiler. 

Ev Sahibi Altı/Üstü 1,5 Üst 1.30