Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri

Orkun Kökçü: "Hakemler psikolojimizi bozuyor!"

|| Son güncelleme

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yendiği karşılaşma sonrası Orkun Kökçü açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Orkun Kökçü "Çok iyi başladık, kontrol bizdeydi. Hakimiyet bizdeydi. Sonda da güzel bir son dakika golüyle... O daha da keyifli oldu. Galibiyet, 3 puan, derbi önemli. Sezon içinde bazı talihsizlikler oldu. Bu yılı 2 galibiyetle kapatmak güzel oldu. Kısa bir tatil, sonra Antalya kampı olacak. Orada iyi hazırlayacağız kendimizi ikinci yarıya. Daha iyi performans ve sonuçlarla döneceğiz." dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
"BİZE KIRMIZI, FENERBAHÇE MAÇINDA..."

Açıklamalarına devam eden Orkun Kökçü "Geçen Fenerbahçe maçında kırmızı gördüm, evet doğru olabilir. Trabzon maçında normal müdahalede, hemen bir kırmızı olur mu! Bu da futbolcunun psikolojisini bozuyor. Maçta gireceğim korkuyorum. Hakem haklıysa atabilir ama hemen VAR'a gidiyorlar. El Bilal aşile basıyor ama ertesi gün Fenerbahçe maçında oluyor, yok. O da psikolojimizi bozuyor. Öyle bir kararı görünce kendimi tutuyorum. O da yüzde yüz oynamama engel oluyor. Bir çözümünü buluruz inşallah." ifadelerini kullandı.

Çok mutlu olduğunu belirten Orkun, "Ekstra bir şey hissetmiyorum da galibiyet için tabii mutluyum. 3 puan, kupaya iyi başladık. Devamı gelecek." şeklinde konuştu.

Bugünkü derbide şansın yanlarında olduğunu anlatan Orkun Kökçü, şunları kaydetti:

"Çok büyük bir fark yok. Normalde de öne geçiyoruz ama talihsiz olaylardan dolayı kaybediyoruz ya da berabere bitiyor. Son dakika güzel bir golle galibiyet aldık. Mutluyuz. Böyle devam etmek istiyoruz. 2025'i böyle bitirmek bizim için güzel bir motivasyon, iyi bir his oldu. Şimdi dinlenip, Antalya kampından sonra devamı gelecek."

"TALİSİZLİKLER OLUYOR"

Zor dönemlerden geçtiklerinin altını çizen milli futbolcu, "Geldiğimde çocukluk hayallerime kavuştum. Futbolun gerçekleri de var. Talihsizlikler oluyor. Takım olarak asla pes etmiyoruz, kendim de etmiyorum. Yolumuzda zorluklar illaki var ama bunun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Daha güzel günler göreceğiz." ifadelerini kullandı.

"LİGDE ZOR OLSA DA BEN ŞAHSEN ÜMİTLİYİM" 

Siyah-beyazlı takımın kaptanı Orkun Kökçü, Süper Lig'de de pes etmeden mücadeleye devam edeceklerini aktardı. Orkun, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Derbide daha da motive oluyorsun. Büyük takımın her maçta motive olması, her maçta yüzde 100'ünü vermesi lazım. Her maçta kazanmak için sahaya çıkması lazım. Bunun farkındayız. Şansızlıklar oluyor, bireysel hatalar oluyor. Hakemler kararları, yani her şeyden biraz var. Pes etmeyeceğiz, yolumuza devam edeceğiz."

Süper Lig'de zirveyle puan farkının açıldığını dile getiren Orkun, "Türkiye Kupası'na iyi başladık. Ligde zor olsa da ben şahsen ümitliyim. Pes etmemek lazım. Futbolda her şey olabilir. Son dönemde hataları biz yaptık. Hatalar ve şanssızlıklar olmasa şu an farklı konuşuyorduk, birinciliğe yakın oluyorduk. Maçtan maça bakacağız." şeklinde konuşmasını tamamladı.



Haber; Sporx.com ve AA, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön