Sporx Mobil Uygulama
Sporx Logo
  Takımım   Puan Durumu   Haberler   Canlı Skor
Emre Özyanık, yorumu

İYİ BAŞLARIZ

EURO 2024 heyecanı F grubuyla devam ediyor. Millilerimizin sahne alacağı maçta rakibimiz Gürcistan. Çok başarılı bir eleme grubu geçirerek Hırvatistan'ın da bulunduğu grubun lideri olarak turnuvaya katılma hakkı elde ettik. Rakibimiz Gürcistan'ın fiziksel güç ve bireysel yetenek itibariyle iyi bir takım olduğunu söyleyelim. Son dönemde gelişen Gürcistan futbolu tarihinde ilk kez Avrupa kupasına katılma başarısı elde etti ve olabildiğince konsantre ve motivasyon ile Almanya'ya geldiler. 

En önemli silahları Napoli futbolcusu Kvaratskhelia başta olmak üzere önemli oyuncular arasında Konyaspor'dan tanıdığımız Shengelia ve hızlı ileri uc oyuncuları Chakvetadze ile Mikautadze'yi bünyelerinde barındırıyorlar. Kaleyi ise Valencia'nın başarılı kalecisi Mamardashvili koruyor. 

Barış Alper, Kerem, Hakan, Arda, Salih gibi önemli silahlarımıza bu maçta çok iş düşüyor. Fizik gücü yüksek rakip defans hattını aşmaya çalışacağız. Gürcistan'ın geçiş oyunlarına ve hızlı ataklarına da yanıt verecek ve reaksiyon gösterecek bir oyun anlayışıyla sahada olmamız gerekecek. 

Bol tempolu, atak futbolunun hakim olduğu bir oyun izleyeceğimiz gollü bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. 

2.5 gol üstü tercihini ideal buluyorum. 

1