Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Geri
İleri
Avcı'ya bir görev daha!
Google News

Avcı'ya bir görev daha!

SPORX AI BAKIŞI
AI analizi yükleniyor...
Türkiye'nin kadınlar futbolunda ev sahipliği yapacağı ilk uluslararası turnuva olan UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Kadınlar Şampiyonası'nın turnuva elçisi A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı oldu.

Antalya'da 2-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek şampiyonanın hem Türkiye hem de kadın futbolu için çok önemli bir vitrin olacağını vurgulayan Abdullah Avcı, ''Kadın futbolu ülkemizde henüz istenen seviyede olmasa da önemli bir atılım içinde. Türkiye Futbol Federasyonu olarak kadınların futbola katılımına ve hem de tanıtıma yönelik çalışmalarımız ile UEFA tarafından Grassroots'da iki yıldıza birden layık görüldük'' dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Avcı, TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamasında, kendisinin de uzun yıllar altyapılarda çalıştığını vurgulayarak, ''Özellikle 19 ve 17 yaş altı kategorilerindeki oyunculara bu güzel oyundan fair play ruhu içinde zevk almalarını aşılamak çok önemli. 19 ve 17 yaş altında kulüpler ile milli takımların vereceği eğitim de çok önemli. Bu tarz turnuvalarda yer almak, oyuncuların futbol bilgisini geliştirdiği gibi diğer ülkelerin oyun ve sosyal kültürlerini öğrenmeleri konusunda önemli bir katma değer sağlamakta'' diye konuştu.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön