Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Geri
İleri
'Braga maçı ilaç olur'
Google News

"Braga maçı ilaç olur"

SPORX AI BAKIŞI
AI analizi yükleniyor...
Beşiktaş, 15 maçlık yenilmezlik serisinin ardından, oynadığı 4 karşılaşmada toplam 11 puan kaybetti.

Siyah-beyazlı camia kötü gidişattan dolayı huzursuz. Carvalhal play-off'ları düşünerek plan yaptığı için alınan mağlubiyetleri şimdilik dert etmiyor.

Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı İbrahim Toraman, takım içinde yaşanan sıkıntıları ve Braga maçı öncesindeki son durumu anlattı. Toraman, "Bizim yıldızlarımız sert zemini sevmiyor, hepsi teknik futbolcular, hava şartları iyi, taraftar ise coşkulu olmalı. Kayseri'de buz gibi hava vardı. Mersin'den taraftar yok. Sivas'ta çamur gibi saha zemini ve -5 derece soğuk. Para sıkıntısı yaşandığı doğrudur ancak, bugüne kadar Beşiktaş'ta kimsenin parası kalmadı. Şampiyonluktan koptuğumuzu düşünenlere gereken cevabı zamanı gelince vereceğiz" dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
BRAGA MAÇI ÇOK FARKLI

Beşiktaş'ın bu sezon Avrupa maçlarında farklı bir tablo çizdiğini de söyleyen İbrahim Toraman, Braga maçının önemine değindi. Quaresma, Fernandes ve Almeida'nın sakatlık ve kart cezaları sebebiyle uzun süredir bir arada oynayamadığını belirten Toraman, "Braga karşısında bunun problem olmayacağını düşünüyorum. 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz Milli Takımı kadrosunda yer almak istiyorlar. Kendilerini göstermek için iyi bir fırsat yakaladılar. Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde farklı oynadığını ve grup maçlarını lider tamamladığını kimse unutmasın. Hücumda ciddi sıkıntımız var, haftalardır gol atamıyoruz. Öncelikle bu sorunu çözüp, gol yemeden İstanbul'a dönersek rövanş için avantaj yakalarız" ifadelerini kullandı.

Haber; Türkiye
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön