Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Geri
İleri
'Çakar kendi işine baksın'
Google News

"Çakar kendi işine baksın"

SPORX AI BAKIŞI
AI analizi yükleniyor...
Eski hakem Ahmet Çakar'ın “Kayseri'ye iki takım fazla' açıklamasına Erciyesspor Başkanı Ziya Eren sert tepki gösterdi. Eren, “Çakar kendi işine baksın. Bu şehrin kaç takımı kaldıracağı Çakar'a kalmamış” dedi.

K.Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, eski Hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar'a sert cevap verdi. Çakar'ın, “ Kayseri'ye iki takım fazla. Bu şehir bunu kaldırmaz” demesi üzerine Başkan Eren, “ Sayın Çakar önce kendi işine bakacak. Bu şehrin kaç takımı kaldıracağı Ahmet Çakar'dan sorulmuyor. Kayseri, değil iki takımı üç takımı bile kaldırır. Kimse dışarıdan Kayseri'yi yönetmeye kalkmasın. Çakar'ın bunları söylemeye haddi yok” dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Ahmet Çakar ve Ziya Eren'in sözleri Kayseri basınında geniş yer buldu.

“Destek bulamıyoruz”

Diğer yandan Eren, hiçbir kuruluştan bir kuruş destek göremediklerinden yakındı. Belediyelerin KASKİ Basketbol takımına verdiği desteği bildiklerini ancak Erciyesspor'a böyle bir destek vermemelerinin düşündürücü olduğunu ifade eden Eren, “ Bu takım Kayseri'nin takımı. Belediyeler başta olmak üzere oda yönetimleri bizleri yalnız bıraktı. Bu takım desteksiz bu hale geldi. Verilen sözler yerine getirilmedi. Neden Erciyesspor'a destek sağlanmıyor bunu anlamak mümkün değil. Bu iş böyle yürümez.”diye sitem etti.

Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön