Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Geri
İleri
Google News

Galatasaray, Yunus Akgün'ün ayrılığını açıkladı

SPORX AI BAKIŞI
AI analizi yükleniyor...
|| Son güncelleme
GalatasarayKulübü, genç oyuncusu Yunus Akgün'ün şarta bağlı opsiyon ile Leicester City'e kiralandığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Leicester City'nin Galatasaray'a 500 bin euro kiralama ücreti ödeyeceği ve yapılan anlaşmada 9 milyon euro'luk bir şarta bağlı transfer bedeli olduğu belirtildi.

İşte Galatasaray'ın açıklaması;

"Profesyonel futbolcumuz Yunus Akgün'ün 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda Leicester City Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Leicester City Football Club Limited, şirketimize 500.000 euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Futbolcunun şarta bağlı transfer bedeli 9.000.000 eurodur. Ayrıca, Leicester City Football Club Limited'e futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli kârının yüzde 15'i şirketimize ödenecektir."


--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
"DOĞRU KARARI VERDİM"

Yunus Akgün, transferinin açıklanmasının ardından, "Burada olduğum için çok gururluyum. Sahaya çıkacağım ve taraftarlarla buluşacağım için çok heyecanlıyım. Buraya geldiğimde kulüp ve personel tarafından karşılandım, hepsi dostça davrandı. Doğru kararı verdiğim için çok mutluyum" dedi.

Genç futbolcu ayrıca, "Özellikle Türkiye'den tüm oyuncuların hayali Avrupa'da oynamaktır ve bu benim ilk deneyimim. Kulüp için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Harika bir sezon geçirmeyi umuyorum" sözlerini sarf etti.



 

Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön