Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Geri
İleri
Puyol'un EURO 2012 üzüntüsü
Google News

Puyol'un EURO 2012 üzüntüsü

SPORX AI BAKIŞI
AI analizi yükleniyor...
İspanya Milli Takımının kaptanı Carles Puyol, sakatlığı nedeniyle tam olarak hazır olamayacağı için Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynamasının zor olduğunu söyledi.

Sağ dizindeki sakatlığı nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalacak olan Puyol, ''Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmem konusu çok karmaşık. Kurala göre her mevkide en iyiler orada olmalı. Benim iyileşmek için zamana ihtiyacım var. Yüzde 100 hazır olmayan bir futbolcuyu oraya götürmek adil olmaz'' dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
34 yaşındaki Puyol, milli takım macerasının sona ermeyeceğini belirterek, birkaç yıl daha milli takımda oynamak istediğini ve gelecek sezon başında fizik kondisyonunu çok iyi hale getireceğini söyledi.

İspanya Milli takımında 99 maça çıkan Puyol, ''Futbolu sahada bırakmak istiyorum, ameliyat masasında değil'' dedi.

Haber; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön