Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Geri
İleri
TBF Disiplin Kurulu'ndan ceza yağdı
Google News

TBF Disiplin Kurulu'ndan ceza yağdı

SPORX AI BAKIŞI
AI analizi yükleniyor...
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, OYAK Renault Kulübü Yöneticisi İsmail Gümüş'e 30 gün hak mahrumiyeti ve 3 bin lira para cezası verdi.

Taraftarlarının neden olduğu olaylar nedeniyle Fenerbahçe Ülker'e 7 bin 500, Olin Edirne'ye 3 bin, Türk Telekom'a 2 bin lira para cezası verildi.

TBF Disiplin Kurulu, 7 dosyayı karara bağladı. OYAK Renault-Olin Edirne karşılaşmasında rakip takım taraftarlarıyla küfürleştiği belirlenen İsmail Gümüş'e 30 gün hak mahrumiyeti ve 3 bin lira da para cezası verildi. Olin Edirne Kulübü de bu olay nedeniyle 3 bin lira para cezası aldı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Fenerbahçe Ülker'in, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Beşiktaş Cola Turka'ya 92-84 yenildiği karşılaşmada çıkan olayları da görüşen kurul, sarı-lacivertli kulübe, taraftarlarının sahaya yabancı cisim atması nedeniyle 5 bin, küfürlü tezahüratlarda bulunmaları nedeniyle de 2 bin 500 lira para cezası verdi.

Kurul, Türk Telekom'u da TOFAŞ karşılaşmasında, taraftarlarının hakemler aleyhinde küfürlü tezahüratları nedeniyle, 2 bin lira para cezasıyla cezalandırdı.

Haber; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön