Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri

Beşiktaş, Agbadou ile anlaştı; Sıra Wolverhampton'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, savunmanın merkezini güçlendirmek için düğmeye bastı.

Siyah-beyazlılar, Jonas Svensson, David Jurasek, Gabriel Paulista ve Mert Günok ile yollarını ayırırken, tecrübeli oyuncu Necip Uysal da kadro dışı bırakıldı. Ancak siyah-beyazlılar henüz kadroya yeni bir oyuncu katamadı. Beşiktaş yönetimi, savunma hattını güçlendirmek adına önemli bir mesafe katetti.

Beşiktaş'ın, Wolverhampton forması giyen savunma oyuncusu Emmanuel Agbadou'yu kadrosuna katmayı ciddi şekilde planladığı öğrenildi. Kartal'ın, 28 yaşındaki Fildişi Sahilli stoper ile sözleşme şartları konusunda anlaşma sağladığı ve kulübü Wolverhampton ile resmi transfer görüşmelerine başladığı belirtildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgilere göre Beşiktaş, Emmanuel Agbadou için resmi teklifini sundu. Siyah-beyazlıların, 2 milyon euro kiralama bedeli ve 10 milyon euro satın alma opsiyonu içeren bir teklif yaptığı ifade edildi. Wolverhampton cephesinin ise teklifin artırılmasını ve ödeme planında değişiklik yapılmasını talep ettiği bildirildi. Taraflar arasındaki pazarlıkların sürdüğü kaydedildi.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLİK KAZANMASI BEKLENİYOR

Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor ve Beşiktaş taraftarları, savunmanın yeni yıldızı için heyecanla gelişmeleri takip ediyor.

SEZON PERFORMANSI

Wolverhampton forması altında bu sezon 16 maçta süre bulan 28 yaşındaki futbolcu, savunma performansının yanı sıra iki golle de skora katkı sağladı. 

Haber; Sporx.com, Fotoğraf; Imago
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön