Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Fernandes ve Quaresma'yı satacak mı?

Fernandes ve Quaresma'yı satacak mı?

Beşiktaş'ta 25 Mart günü yapılan olağanüstü seçimli kongre sonrası göreve başlayan Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, ilk iş olarak İsviçre ve İspanya'ya giderek temaslarda bulunmuşlardı.

İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezine giden Siyah Beyazlı heyet hem nezaket ziyareti yapmış, hem de Beşiktaş'ı yakından ilgilendiren konularda görüşmeler yapmışlardı. Daha sonra Madrid'de menajer Jorge Mendes ile bir araya gelen heyet, takımdaki yabancı oyuncuların durumları hakkında ön görüşmeler yapmıştı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Beşiktaş yönetiminin bu ziyaretlerinden çıkan en önemli kararın takımın yıldız oyuncuları Fernandes ve Quaresma hakkında nasıl hareket edileceği yönünde olduğu öğrenildi.

Madrid'de menajer Mendes ile teknik direktör Carvalhal, oyunculardan Simao, Almeida, Quaresma, Bebe, Alves, Fernandes ve Sidnei hakkında sezon sonu verilecek kararlar hakkında ilk temaslar sonrası, Siyah Beyazlı kulübün başkanı Orman ve yönetim kurulu üyeleri Fernandes ve Quaresma ile yollarını ayırmak istemediklerini net bir dille ortaya koydular.

Bu iki oyuncunun sezon sonu satılabilecekleri konusunun masaya yatırıldığı görüşmede, Beşiktaş yönetiminin Mendes'e böyle bir düşüncelerinin olmadığını ifade ettikleri öğrenildi.

Fernandes ve Quaresma'nın satılmaları konusunun gündemlerinde olmadığını menajer Mendes'e açık bir dille belirten heyet, diğer oyuncuların durumları hakkında da önümüzdeki günlerde yeniden konuşulması için karara vardı.

Haber; DHA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön